• Allmänt
  • Fashion och Sånt
  • VBloggen
  • SoRoo Loves

Magisk infall med smak av havre.

Jag vaknade imorse med en sådan otrolig lust att baka. Kan faktiskt inte komma ihåg sist jag bakade så de var väll kanske dags nu! Jag älskar att baka, tycker att det är skit kul. Mitt problem är dock att jag gillar smeten för mycket och eftersom jag försöker äta lite nyttigare just nu så är inte det världens bästa kombo! Jag bakade iallafall Havrekakor.
Havrekakor
200 g smör eller margarin, rumstepererat
3 dl Havregryn
3 dl Florsocker
2 dl Vetemjöl
1 tsk Bakpulver
Rör matfett och florsocker mjukt och smidigt. Tillsätt övriga ingredienser och arbeta samman till en deg. Rulla degen till kulor och lägg på plåt med bakplåtspapper. Tryck till lätt med en gaffel. Grädda mitt i ugnen i 175° i cirka 10 minuter. Förvara torrt
Receptet hittades HÄR

Köpa kamera kanske?

Funderar på att köpa en digitalkamera nästa månad så jag har en nere i Thailand. eller hm, borde jag kanske köpa en där? Har ni några tips på bra kameror?

Afghanistanutbildning

Just nu sitter jag på en utbildning på fryshuset som jag antagligen börjar bli väldigt trött på vid det här laget. Ska vara här till 19:30 och allt detta för en uppsats som jag ska skriva i Internationella Relationer. Jag är väll hemma vid åtta-halv nio. Ni får mer uppdatering då :)

"vi måste resa nästa år! Typ varje vecka!"

Min historia lärare står och pratar om Japan och berättar att han har gått upp för berget Fuji!
Då blev Alina sugen på att åka och får ut sig denna fina mening (läs: Rubriken). Fin tanke tycker jag. Tänk om man kunde resa någonstans varje vecka eller iaf någon gång i månaden, det vore ju jättehärligt ju!
Bild ifrån i våras på mig och Alina

Laughing my ass off.


Hey dear people.


En charmig liten baby.

Har ingen aning om hur gammal jag är på dom här bilderna men jag hittade dom i ett fotoalbum nere i Halmstad.

Rea på Hm.se

Köpte dom här fyra grejerna för ca 200 kr vilket är najsigt värre!

Nu säger jag God Natt ifrån Halmstad! Som ...

img_0883 (MMS)

Nu säger jag God Natt ifrån Halmstad! Som ni säkert  förstår blir de typ ingen uppdatering förän söndagkväll men ska försöka ta lite foton. Puss på er


Skank-a-tronic-punkadelica is smashing awsome!

Hoffmaestros nya album finns att hitta här : HOFFMAESTRO – Skank-a-tronic Punkadelica.
I love it är det enda jag kan säga. Om man är en smula ledsen och sätter igång denna platta så blir man genast glad och vill hoppa upp och ned och dansa. En rolig grej som jag fullkomligt älskar är att på det andra spåret på skivan så sjunger dom ett antal gånger "Can you dig it?" vilket kommer ifrån en av mina favorit filmer The Warriors. Det är tusen gånger kärlek på denna underbara platta!

Blogg.se har skaffat tidsinställda inlägg!!!

Ser ni den lilla kalendern uppe till höger brevid rubriken ?
Om man klickar där så kan man tidsinställa inlägg!
Sjukt najs ju! Det här är en funktion som många har saknat på blogg.se (ja även jag har saknat den). TACK Blogg.se säger jag bara!

Ny Bloggdesign

Tadaaaa, ge mig alla era åsikter, Skit fult, funkar eller fint?

Ny Bloggdesign

Tadaaaa, ge mig alla era åsikter, Skit fult, funkar eller fint?

Myskväll med Hanna!

Kvällen har spenderas med den alldeles fabulösa damen Hanna. Vi är gamla barndomskompisar och jag älskar att träffa henne. Tidigare behövde jag bara gå 100 meter för att komma till henne efersom vi bodde i samma lilla stad (by vid närmare eftertanke) Vi brukade ha våra kvällspromenader minst två gånger i veckan då vi bara kunde gå runt i den lilla byn och prata om allt flickor som går på högstadiet pratar om. Nu när vi inte längre bor nära varandra så ses vi inte lika ofta men när vi ses så är det dubbelt så speciellt.

Ojojoj, fel fel fel.

Det var visst nästa torsdag som det var afghanistankonferens och inte idag. Skönt, då får jag mer tid till att göra tyska läxa och även packa inför halmstad. Just nu sitter jag på en historia lektion och lyssnar på djerven som pratar om Stalin och Ryssland/Sovjetunionen. Otroligt intressant, eller kanske inte.
Wow jag har vekligen inte något att skriva om så jag lämnar er med en liten seriestrip istället:
Strip
Tagen ifrån http://www.wulffmorgenthaler.com