• Allmänt
 • Fashion och Sånt
 • VBloggen
 • SoRoo Loves

12 dagar till hemresa

Jag vet att jag har vart urusel på att blogga nu när jag vart i USA, ändring på det när jag kommer hem, lovar!
Nu om någon timme så åker Familjen + Micha vidare till Yosemite, en nationalpark här i California. Ingen av oss "barn" är särskilt taggade. Mor och Far verkar iallafall se fram emot det.

Två nätter där är väll inte helt olidligt, dessutom har jag boken Snabba Cash som jag får läsa dom tråkigaste stunderna. När  vi var i Grand Canyon var det ju kanske inte så jätte kul alla stunder i naturen. Där stämde uttrycket "Same, Same but different" väldigt mycket in. Vi får hoppas att de inte är likadant i Yosemite!

Sen den 1'a Juli så  åker vi vidare till San Francisco där vi stannar till 7'e Juli, tror jag. Det ska bli kul att fira 4 'e Juli "Independence Day" som Amerikanarnas nationaldag heter. Då ska vi träffa och äta middag med Mammas Chef och hans två söner. Den dagen är det amerikanarna säger att man inte får missa att fira när man är här. Jag personligen tror inte att det går att missa med allt fyverkeri och all fest som håller på.

Det är klart att jag längtar hem, vi har ju varit här i 22 dagar nu. Jag får hela tiden reda på saker som händer där hemma vilket  bara ökar hemlängtan, såklart! När jag väl kommer hem har jag tusen planer så det blir ingen lugn sommar, precis som jag gillar det! Jag hatar att inte ha något att göra så med planer är allt perfa.
Men nu är det galet mycket panik om att min syster ska ha datorn så jag får väll lämna över den till den lilla irriterade bruden.


Ni följer ju min blogg ändå

Jag har inte riktigt haft tid eller ork att blogga den senaste tiden, har också Videobloggar som inte är uppe.
Förlåt eller nåt såt.. Tycker att det är väldigt kul att ni fortsätter kolla om jag uppdaterat., så tack för det!

Just nu är jag i San Luis Obispo som ligger mellan Los Angeles och San Francisco. Vi kom hit igår och jag och Micha delar rum. Hollywood och LA var jätte kul, dock gjorde jag saker som jag ångrar  nu i efterhand men om man inte gör misstag hur ska man då lära sig?
Nu ska vi vara här i SLO i en dag till tror jag och sen ska vi till nåt annat ställe i någon dag eller två och efter det ska vi till Yosemite, vilket är en nationalpark här. Där stannar vi två nätter. Om jag är taggad? Ohh nooo, Jag är ingen naturmänniska. Efter det blir det SF och sen NY och sen sitter jag på ett plan hem, det är 15 dagar kvar.

Jag saknar er människor där hema och lämnar er med den här bilden ifrån Grand Canyon.

VideoBlogg x 3


Detta var innan en otrolig helikoptertur.

Nere i Grand Canyon
 
Högst upp i Las Vegas

Videoupdate ifrån USA


I det stora landet i väst - IGEN!

Nu är jag här i usa igen. Här kommer en liten lista på vad jag har gjort de tre dagar jag har vart här nu.

 • Jag har nu vart borta i Estancia där jag bodde i ett halvår
 • Jag har gråtit utanför huset jag bodde de sista 3 månaderna utan att riktigt veta varför.
 • Jag har träffat Ian en av mina bästa vänner under min USA vistelse.
 • Jag har suttit i en bil till Flagstaff, Arizona i 5 timmar.
 • Jag har vart på något som kallades "Indian City" som bara var en massa souvenirer och skyltar som pekade på vart denna underbara plats låg någonstanns "DONT MISS THIS EXIT!"
 • Jag har tyvärr lyckats äta skräpmat varje dag.
 • Jag har varit konstant trött och Jetlaggad.
 • Jag har lyssnat på ett tåg som har tjutit utanför hotellet, 2 gånger i timman, hela natten.

Självklart har jag gjort roliga saker också men ville bara visa att besvikelse finns också. På fredag ska vi hämta upp min underbara älskling Micha i Las Vegas. Innan vi hämtar henne ska vi dock ta en helikoptertur över Grand Canyon.
Nu ska jag äta frukost för att sedan sätta mig i bilen till Sedona.
Hoppas att ni alla har det härligt i Sverige!


Så här vackert ser de ut när jag j

MMS

Så här vackert ser de ut när jag jobbar. Börjar bli lite smått hungrig så jag får väll gå och luncha med min mor snart.


Nu sitter jag här på Kringlan och

MMS

Nu sitter jag här på Kringlan och dricker en latte. Egentligen borde jag jobba men datorn var dubbelbokad så jag börjar inte förän tio. Idag så ska jag på ett möte med utbildningsgruppen och efter det så är de tjejkväll med LUF. Men först så ska jag jobba ett tag. I mina hörlurar hörs "Markus Krunegård- Rocken spelar ingen roll längre" på högsta volym, solen skiner idag igen och allt är sådär otroligt underbart. Vi hörs senare, ha en underbar dag tills dess!