• Allmänt
  • Fashion och Sånt
  • VBloggen
  • SoRoo Loves

Nyvaken och världen är underbar

Jag krashade i sängen igår vid typ nio tiden vilket betyder att jag har sovit kanske sådär 12 timmar, skönt! Jag vet att de verkligen inte är bra att sova så länge men jag hade kanske sovit 7 timmar dom där två nätterna hos lollo så de behövdes. Nu mår jag iallafall bättre än bäst och är redo att möta dagen, vi får se vad som händer. Jag kanske ska träffa Hanna beroende på om hon ska repa med sitt band eller inte. Jag hoppas att få ett jobb snart så jag kan köpa mig en vacker gitarr. Denna gillar jag fast de kanske bara är för att den är billig?
500 kr ifrån ellos.


Dagens Citat 27/2-09
Hemma igen efter Rimbo.

Nu har jag just kommit hem efter ha vart hos lollo i två nätter och jag ärså himla trött.
Ikväll bli det Sushi kväll med syrran, mumsigt!
http://www.justhungry.com/images/sushi-mori1.jpg

Dagens Citat 25/2-09
Vblogg
Semeldagen idag! (stavning?)

http://www.sweden.se/upload/Sweden_se/english/articles/SI/2006%20uppdaterad/Swedish%20semla/semlor_2.jpg

Eller Fettisdagen om man nu vill kalla den det.
Jag har inte käkat semlor på jätte länge och idag ska jag och familjen över till min moster och morbror
och min moster har varit så duktig och gjort egna semlor, låter ju himmelskt.
Ska ni käka semlor idag eller struntar ni i det?


Nu ska väll ändå besökarsiffran öka

  eller

Ja, vem vill inte ha besökare så klicka HÄR eller på bilden och så kan ni få upp till en miljon besökare, hur väl de funkar ?
Antagligen funkar de ganska bra men inte superbra för de finns ju ingen svensk blogg med en miljon besökare, iaf inte på en dag!
Aja, gå å registrera er så får ni också fler besökare. Jag vill även bara lova att inte bli en såndär som länkar överallt som en galning för att få besökare!

Grattis Kronprinsessan och Daniel!

http://www.svd.se/multimedia/dynamic/00238/Victoria_och_daniel_238213b.jpg
Ja, Dagens stora nyhet är ju såklart Kronprinsessans och Daniels  förlovning (vilket du kan läsa mer om här )och jag vill önska dom stort grattis! Deras bröllop blir ju antagligen nästa sommar och jag tror de blir riktigt kul att se bilder från de kungliga bröllopet egentligen är jag ju inte så mycket för monarki men de är väll kul när de går bra för andra så Grattis igen!

Hurtigt värre

Här satt jag hemma för ca en timme sen och var jätte utråkad och vad gör jag?
Jo jag sätter mig på motionscyckeln i en halvtimma!
Det här måste jag verkligen hålla upp och fortsätta med.

Nu är det 10 dagar kvar tills jag åker ner till tyskland och ska träffa Jella som jag blev vän med under mitt utbytes år i usa, som jag avbröt och kom hem ifrån den 29e januari i år. Hon avbröt även sitt år och jag kände att jag fick inget riktigt hejdå och att jag saknar henne så de ska bli kul att flyga ner dit i sex dagar. Sen är ju även Hamburg en väldigt vacker stad som jag har många minnen ifrån.

Dagens Citat 24/2-09
Wonderful, just simply wonderful

De tre Musketörerna var ju helt underbar! En riktig rockkonsert och rockbrud som man är (ibland) kunde man ju alla låtar och sjöng högt med. Om de är någon teater jag kan tipsa om så är de verkligen denna pjäs, jag älskade Djungelboken men den här är Fan bättre, den har "Sex, Drugs & Rock' n Roll" vad mer kan en underbar pjäs behöva? Nä gå verkligen och se den, den har premiär nu på fredag och det är tyvärr utsålt men får jag chansen att se den igen då tar jag den gärna.
Men nu ska jag röra mig mot sängen, God natt kära läsare!

Nu ska man snart ut och kultura sig!

DE TRE MUSKETÖRERNA

Unge smalhöftade d Ártagnan dyker upp en dag från ingenstans. Han har en gitarr på ryggen, en värja i handen och han tänker bli KÄND. Och han vet vart han ska ta vägen. Ryktet om Athos, Aramis och Portos har till och med nått hålan han kommer från.De tre musketörerna är ett rockigt pojkäventyr om fyra ganska läckra killar (nåja...) i tajta läderbrallor som alltid, alltid håller ihop.

Taget ifrån Statsteaterns hemsida här

 

Jag och min kära familj ska altså gå och titta på de Tre Musketörerna klockan 19:00 ikväll. Ska bli jätte kul tycker jag.  Regisören har ju även satt upp Djungelboken som gick där för ett tag sen och den var ju helt underbar så höga förväntingar har man ju. Den har ju inte haft permiär ännu och de är ett genrep men de kmr bli skit kul!


Hej Lunch!


Jag var inte så jättehungring nu till lunch så de blev men mumsig smoothie.

Dagens Citat 23/2-09
Shoppat med syrran idag


Detta blev mina fynd för dagen :)