• Allmänt
  • Fashion och Sånt
  • VBloggen
  • SoRoo Loves

Ja men ikväll då ?

http://theonec.com/images/test/bonfire%202.jpg

Ikväll är det då valborg, och ni undrar ju såklart vad lilla jag ska göra. Helt ärligt? Jag har inget planerat.  Det blir nog att hänga med Miffo och  vi ska nog se vad som händer. Valborg är endå en utav "högtiderna" jag skulle ha missat i USA, alla säger att valborg inte är något speciellt men jag vet inte. För mig betyder ändå valborg något, kanske att Våren snart är slut och sommaren närmar sig. När jag var yngre var de ett tecken på att snart är skolan slut och att jag närmade mig att bli vuxen med skrämmande steg. Nu är jag inte orolig för att bli vuxen och just i år vill jag att skolan ska börja igen. Hur ska ni spendera eran Valborg?

Juste det där med uppdatera

Sånt ska ju också göras. Just nu sitter jag hemma och väntar med spänning på att få reda på vilka stockholm nominerade till Förbundsstyrelsen i LUF, det är nämligen repskapsmöte just nu. Miffo som förövrigt fyllde år igår kommer över och ska få sin fina present... Ja, fin och fin, det är med kärlek och de är ju de som betyder nåt eller hur ?
Idag har jag haft en shoppingdag i sickla och dessutom hälsat på min syster som praoar på h&m där.
Jag köpt Jeans, 2 klänningar, 5 strumpbyxor och saker för mina högklackade så dom inte ska göra oerhört ont..
Nä nu är det mat, mums!
Ni får läsa på twitter (till vänster) när jag är dålig på att uppdatera! För där står de nämligen allt som pågår i mitt liv, typ!

Mitt vackra plåster


Mitt plåster är ju vackrast i världen lr hur?

Den typiska bloggaren (eller bloggerskan)


Hittade den här på Aftonbladet och jag tycke det var ganska kul att de verkar stämma in på många men jag måste erkänna att jag nog inte är den "typiska" bloggerskan. Jag har bara fyra punkter som stämmer in på mig.
Hur många stämmer in på dig?

I ♥ Sommaren


De här bilderna får mig att sakna sommaren så oerhört!
Ni vet dom där kvällarna man aldrig vill ska ta slut.


Åh sommaren, snälla kom snart. Jag och säkerligen många andra saknar dig så oerhört.

Solen skiner och människor glider

http://jagljugeraldrig.files.wordpress.com/2009/04/sol.jpg
Va skönt nu är våren här och man kan gå i klänningar utan att behöva frysa ihjäl!
Människor glider på stan och ser allmänt snygga ut och alla längtar till sommaren.
Jag gillar våren men jag älskar sommaren, och i sommar ska jag till USA, härligt!


Min Resa och Varför jag inte går i skolan

Jag var i USA i sex månader för er som inte visste det. Jag kom hem den 29e Januari i år och eftersom att jag åkte direkt efter jag gått ut nian så kunde jag inte börja gymnasiet eftersom att jag helt enkelt inte tillhörde någon skola och jag hade missat så pass mycket att jag inte bara kunde hoppa in. Det är med gott och ont jag tittar tillbaka på mitt val att åka till USA och hela min resa. Det som är positivt är att jag har blivit så mycket starkare och säkrare på mig själv. Jag uppskattar även min familj och mina vänner så himla mycket mer än innan, jag har alltid älskat min familj och mina vänner men nu vet jag att jag aldrig skulle klara av att leva utan dom. Det negativa sakerna med resan är att jag mådde så otroligt psykiskt dåligt även nu, tre månader senare, så tänker jag tillbaka och får ont i magen och mår helt enkelt jätte dåligt över hur allt behandlades och hur jag behandlades utav EF. Jag vill ta tillfälle till akt och säga att EF är skitdåligt och om ni ska åka på High School Year så åk inte med EF för de behandlar sina utbytesstudenter jätte dåligt. Jag kan helt ärligt säga idag att om EF hade skött sitt jobb rätt hade jag fortfarande varit i USA och antagligen ha de underbart.
Nu hoppas jag att jag har redit ut lite frågetecken, maila gärna om det är några frågor som ni får om min resa lr EF så maila mig bara :)

Gymnasieintagningen klar

http://www.gymnasieguiden.se/Upload/Images/5069/METG_logo_150x207.jpg
Jag har nu fått reda på att jag kom in på alla tre gymnasium jag sökt till och då blir det antagligen
Mikael Elias Teoretiska Gymnasium jag ska börja på. Min kära bästa vän går där så de ska bli kul.
I Can't wait!

Ikväll är de val kick-off som gäller!

http://profile.ak.facebook.com/object3/1559/105/n60491724566_8412.jpg
Ikväll ska jag till Café String då LUF Storstockholm har val kick-off för Mae Liz Orrego Rodríguez som är våran Europa Parlaments kandidat. Aron Flam från RAW comedy ska skämta och hålla på, ska bli kul! Sen efter ikväll så blir de nog att springa runt och be folk att "kryssa sju den sjunde juni". Jag hoppas att alla vet att de är EP val den sjunde juni och att alla som är över 18 ska rösta, det är patetiskt hur få som röstade förra EP valet! Om jag hade varit 18 hade jag verkligen röstat och idag sitter jag och är avundsjuk på alla ni som får rösta så om ni inte tänkt att rösta, så rösta för min skull. Det spelar ingen roll vad ni röstar på sålänge ni röstar!

You are with me only in my dreams

Mulberry Quilted Shimmy tote

Den här underbara väskan är Mulberry Quilted Shimmy tote och kostar ca €995...
Jag ska bli rik, jag ska jag ska jag ska!

Blåbär och hallon mjölkdryck


Eftersom att jag hade varken yoghurt eller banan hemma så kunde jag ju inte göra en smoothie
 så det blev en lite rolig mjölkdryck istället bestående av :
Hallon
Blåbär
Lättmjölk
och pyttelite socker för att ta fram smaken i bären.

Den smakade faktiskt hyfsat :)


The Pirate Bay rättegången

http://openreflections.files.wordpress.com/2009/02/the_pirate_bay_logo.jpg
Ja som ni flesta nog vet så har de ju vart rättegång för fyra utav snubbarna på The Pirate Bay och nu är dommen klar.
Alla fyra fick ett års fängelse var och är tvungna att betala skadestånd på över 30 miljoner kronor. Det dom fälls för är medhjälp till brott mot upphovsrättslagen. Antagligen kommer denna dom att överklagas till Hovrätten så jag tror att det här är inte det sista vi sett av den här rättegången. Vad tycker ni borde dom fällas eller frias?

Jag vill också vara så här snygg

http://images.paraorkut.com/img/pics/images/e/eva_longoria-5112.jpg
Jag måste erkänna att Eva Longoria Parker är nog den snyggaste kvinnan jag vet. Och nej bara för att jag tycker att hon är snygg är jag varken lesbisk eller Bi, inte för att de är nåt fel med de men jag är straight. Jag skulle dö för att få se ut som Eva, hon är ju verkligen skitsnygg. Det är synd bara att jag aldrig kommer bli så snygg men alla är väll fina på sitt sätt, eller?


Konsert ikväll

Ikväll ska martin och hans band "Birds & Words" och Hannas band "Cherry Edith" spela på Fryshuset och jag ska såklart dit!

Shoe-a-licious

Christian Louboutin Differa 140 sandals
Om någon skulle få för sig att ge mig dom här  Christian Louboutin Differa 140 sandals
 som bara kostar €895 på netaporter.com skulle jag antagligen dö av lycka.